Kwekerij geopend!


Het seizoen is weer begonnen,

de kwekerij is weer geopend.


Openingstijden: do t/m za van 10:00 tot 17:00 uur.

Kwekerij
Welkom op de internet-site van Arjan Schepers Vaste Planten. 


We werken hard aan een nieuwe website, binnenkort meer nieuws!


Op deze site willen we u kennis laten maken met de kwekerij en met de planten die we kweken. We hebben een kleinschalige kwekerij met een bijzonder assortiment vaste planten. We kweken nieuwigheden die een verbetering zijn van bestaande soorten maar ook oudere vari√ęteiten die bewezen hebben nog altijd van waarde te zijn. Ons assortiment omvat planten waarvan we weten dat ze gezond zijn, stevig staan, winterhard zijn, niet woekeren en een grote sierwaarde hebben. Dit kan alleen een mooie bloeiwijze zijn maar meestal is het een samenspel van bloei, blad en stelen. 

Doordat het assortiment snel wisselt en ik liever planten kweek dan achter de computer zit, staan niet alle planten die we kweken op de site. De lijst zal nooit volledig zijn, we kweken alles zelf en we maken geen grote partijen van een soort. Een plant kan uitverkocht zijn of nog niet verkoopklaar. Daarnaast vallen er soorten af en komen er nieuwe bij.

Links onder op deze pagina kunt u zich opgeven voor onze e-mail nieuwsbrief, u ontvangt dan op gezette tijden een e-mail met bijvoorbeeld het laatste nieuws over activiteiten of nieuwe aanwinsten in ons assortiment. 

Graag tot ziens op de kwekerij! 

(Kom bijvoorbeeld langs op de kwekerijdag op 2 juni. Een plantenmarkt op de kwekerij met een groot aantal collegakwekers. Kijk bij 'Agenda' voor meer informatie.)


Arjan en Elise Schepers
© 2019 ArjanSchepers.nl