Kwekerij geopend!


Het seizoen is weer begonnen,

de kwekerij is weer geopend.


Openingstijden: do t/m za van 10:00 tot 17:00 uur.

Agenda


We organiseren tussen mei en oktober iedere eerste zondag van de maand een activiteit op de kwekerij. Hieronder een overzicht. 
 
21 april (Eerste Paasdag), 28 april, 5 mei: Voorjaar in de Tuinen van Salland
Dit voorjaar op 21 en 28 april en 5 mei organiseren we met drie prachtige opengestelde tuinen weer 'Beleef het Voorjaar' in de Tuinen van Salland. Het tuinseizoen wordt kleurrijk geopend met een verrassende bloembollenroute. In alle deelnemende tuinen is een groot aantal bollen geplant, in borders en in gazons.  Op de kwekerij is een verwilderingsweide ingeplant met een paar duizend verwilderingsbollen. Ook zijn er opgepotte (bloeiende) bollen te koop. Beleef het Voorjaar in Salland!
Zie www.TuinenvanSalland.nl voor meer informatie en de adressen van de deelnemende tuinen.
Openingstijden: Zondag 21 april, zondag 28 april en zondag 5 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang kwekerij gratis, toegang tuinen 5,00 per tuin inclusief koffie/thee en iets lekkers.
 
5 mei: Voorjaarsfair 
Op zondag 5 mei organiseren we weer een voorjaarsfair in de tuin van de kwekerij. Het wordt een belevingsdag met een gevarieerd aanbod aan tuingerelateerde zaken.

Even tot bezinning komen? Laat u dan verwennen op het terras met zelf gebakken koek en taart. 

Openingstijden: Zondag 5 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang gratis.


2 juni: Kwekerijdag
Een dag voor plantenliefhebbers. Diverse gespecialiseerde collega's zullen hun planten aan de man brengen op een gezellige markt op onze kwekerij. Er zijn specialisten aanwezig op het gebied van bomen, heesters, vaste planten, siergrassen, bloemenzaden en nog veel meer.
Openingstijden: Zondag 2 juni van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang 1,- per persoon.

7 juli: (Nog niet bekend)
(Meer info volgt later)

4 augustus: (Nog niet bekend)
(Meer info volgt later)
 
1 september: (Nog niet bekend)
(Meer info volgt later)

Er zijn iedere eerste zondag v.d. maand ook weer een aantal prachtige tuinen rondom Raalte opengesteld, kijk maar eens op www.TuinenVanSalland.nl.© 2019 ArjanSchepers.nl