Lentefair!


Zondag 6 mei organiseert Groei & Bloei weer 

een gezellige fair op onze kwekerij.

klikhiervoor meer info.


Ook zijn de Tuinen van Salland weer open.

kijk voor meer info op www.TuinenVanSalland.nlAgenda


We organiseren tussen mei en oktober iedere eerste zondag van de maand een activiteit op de kwekerij. Hieronder een overzicht. 
 
22, 29 april, 6 mei: Voorjaar in de Tuinen van Salland
Dit voorjaar op 22 en 29 april en 6 mei organiseren we met vier particuliere tuinen weer 'Beleef het Voorjaar' in de Tuinen van Salland. Het tuinseizoen wordt kleurrijk geopend met een verrassende bloembollenroute. In alle deelnemende tuinen is een groot aantal bollen geplant, in borders en in gazons.  Op de kwekerij is een verwilderingsweide ingeplant met een paar duizend verwilderingsbollen. Ook zijn er opgepotte (bloeiende) bollen te koop. Beleef het Voorjaar in Salland!
Zie www.TuinenvanSalland.nl voor meer informatie en de adressen van de deelnemende tuinen.
Openingstijden: Zondag 22 april, zondag 29 april en zondag 6 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang kwekerij gratis, toegang tuinen 3,50 per tuin inclusief koffie/thee en iets lekkers.
 
6 mei: Ruik, Proef en Beleef de Lente
Op zondag 6 mei organiseert Groei & Bloei afdeling Salland dit jaar weer een lentefair in de tuin van de kwekerij. Het wordt een belevingsdag met een gevarieerd aanbod aan stands zoals delicatessen, houtovenbrood, plant- en perkgoed en zomerbollen, tuinaccessoires en -gereedschappen. Tevens is er een wijnmaker aanwezig en zijn er voorlichtingsstands over wilde planten, Overijssels Landschap, IVN en voor de jeugd de NJN-afdeling. U kunt ook zelf aan de slag, bijvoorbeeld met het maken van rotstuintjes of van een heus tuinontwerp.

Even tot bezinning komen? Laat u dan verwennen op het terras met zelf gebakken koek en taart. Kijk op www.salland.groei.nl voor meer informatie

Openingstijden: Zondag 6 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang gratis.


3 juni: Kwekerijdag
Een dag voor plantenliefhebbers. Diverse gespecialiseerde collega's zullen hun planten aan de man brengen op een gezellige markt op onze kwekerij. Er zijn specialisten aanwezig op het gebied van bomen, heesters, vaste planten, siergrassen, bloemenzaden en nog veel meer.
Openingstijden: Zondag 3 juni van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang 1,- per persoon.
 
1 juli: Natuurlijk Tuinieren
Op zondag 1 juli organiseren we een themadag over natuurlijk tuinieren. (Meer info volgt)

5 augustus: Beleef de zomer!
Live muziek in de tuin van de kwekerij!
 
2 september: Planten en plannen
We blijven het herhalen: het najaar is de beste tijd om nieuwe plannen te maken voor de tuin èn om planten in de grond te zetten. Maak kennis met ontwerpers die u kunnen helpen bij het maken van keuzes.


© 2018 ArjanSchepers.nl